fbpx

Accesorii wireless Phonak - pentru o comunicare mai bună

Stimulează performanțele aparatelor auditive

Ascultarea și înțelegerea devin plăcute, datorită tehnologiei moderne a aparatelor auditive Phonak. Atunci când vorbiți la telefon, vă uitați la TV sau sunteți într-un loc zgomotos, urmărirea unei conversații poate fi încă frustrantă. În astfel de momente își poate face simțit beneficiul portofoliul de accesorii wireless Phonak. Vă puteți conecta aparatul auditiv la un receptor Bluetooth, printr-o simplă apăsare de buton. Sunetul se adaptează automat la nivelul de care aveți nevoie. Vă puteți bucura de vizionarea unui film alături de familie, puteți să vă întâlniți din nou cu vechii prieteni sau puteți urmări indicațiile GPS-ului din masină, toate fără a fi nevoiți să ridicați volumul aparatului auditiv. 

Phonak TV Connector

Vă puteți bucura de programul preferat de televiziune, de filme și muzică cu o soluție simplă „plug and play” (conectare și folosire).

accesorii wireless Phonak

Phonak PartnerMic™

Un microfon la distanță discret și ușor de utilizat pentru conversații unu la unu atunci când mediile devin zgomotoase.

accesorii wireless Phonak

Phonak RemoteControl

Modalitatea ușoară și discretă de a controla aparatele auditive Phonak, prin schimbarea programelor sau a volumului.

Accesorii wireless Phonak - Soluții Roger

Performanță mai bună a auzului cu Roger™

În situațiile în care zgomotul și distanța vă afectează auzul, înțelegerea vorbirii poate fi încă destul de dificilă. Aici intervine caracteristica Roger pentru a vă îmbunătăți performanța auditivă. Caracteristica RogerDirect™ a aparatelor auditive Phonak Marvel permite microfoanelor Roger să transmită sunetele direct în aparatele dvs. auditive fără a atașa un receptor extern. Cu această inovație unică, puteți participa pe deplin la conversații chiar și în medii foarte zgomotoase, cum ar fi restaurante, întâlniri la locul de muncă sau activități școlare.

Ce avantaje vă oferă?

  • Phonak Marvel și Roger, soluția imbatabilă pentru situații auditive dificile

  • Proiectat pentru a îmbunătăți înțelegerea vorbirii în zgomot și la distanță

  • Soluție discretă și atrăgătoare

accesorii wireless Phonak

Roger Select

Plasat în centrul mesei, selectează în mod discret și automat persoana care vorbește și trece fără probleme de la un vorbitor la altul.

Roger Pen

Roger Pen

Microfon util și convenabil, care oferă suport suplimentar la distanță și în zgomot.

roger_table_mic

Roger Table Mic II

Conceput pentru ședințe sau reuniuni, selectează persoana care vorbește și se comută automat, transmițând discursul clar, direct în aparatele auditive.

Roger Clip-On Mic

Roger Clip-On-Mic

Microfon mic purtat de către partenerul de discuție.