Aparate auditive Phonak Audéo™ Paradise

P8
P6
H0
P4
P7
P5
P1

Phonak Audéo™ P30 - 4200 lei

Aparatele auditive Phonak Audéo™ Paradise, rezultatul a zeci de ani de expertiză tehnologică, inovație și pasiune, oferă o calitate a sunetului de neegalat, soluții digitale personalizate și conectivitate universală.

Calitatea sunetului de neegalat

Phonak Audéo™ Paradise oferă acces la straturi subtile și texturi de sunete în numeroase medii auditive. 90% dintre utilizatori susțin că Phonak Paradise oferă cu adevărat un sunet natural clar.

Soluții digitale personalizate

Aplicația myPhonak este modalitatea inteligentă de a vă personaliza setările aparatelor auditive Phonak Paradise în timp real. De asemenea, permite utilizarea reglajului de la distanță.

Conectivitate universală

Capacitățile multifuncționale ale aparatelor auditive Phonak Paradise permit asocierea a până la opt dispozitive Bluetooth® activate, în timp ce două pot fi conectate simultan.

Perioada de garanție standard a produselor este de 2 ani. Însă la OTOTON puteți alege să extindeți această perioadă, beneficiind de garanție de pană la 4 ani de la data achiziției.
 
Cu orice aparat auditiv PHONAK achiziționat, beneficiați de gratuitate pe toată perioada garanției la servicii de testare auditivă, audiometrie în câmp liber, reglaj și verificare a dispozitivului dumneavoastă.
Pentru a achiziționa aparatele auditive Phonak, se efectuează testarea auditivă completă. Pentru o programare în vederea unei testări de auz și probă cu aparatele auditive, ne puteți contacta telefonic sau completând formularul de contact

Specificații și clase de performanță

Caracteristici Premium (P90) Avansat (P70) Standard (P50) Esențial (P30)
UltraZoom

Dynamic Noise Cancellation

Speech Enhancer

EchoBlock

Tap Control*
- Siri/Google Assistant

- Pause/resume streaming

- Accept/end phone call

StereoZoom

WindBlock

SoundRelax

Motion Sensor Hearing*

DuoPhone

Real Ear Sound

Roger and Directional setting

SoundRecover2

WhistleBlock

NoiseBlock

RogerDirectTM

User Preference Tuning

QuickSync

AOV

Tinnitus Balance

auto Acclimatization 

Environmental balance

*Disponibil doar pentru Phonak Audéo P-R și RT

Compatibilitate

Roger™ microphones

Roger este soluția optimă pentru a îmbunătăți înțelegerea vorbirii în medii zgomotoase și la distanță. De asemenea, transmite sunetele direct în aparatele auditive Paradise.

Phonak TV Connector

Un dispozitiv ușor de configurat și utilizat, care poate fi folosit cu aparatele auditive Phonak Paradise pentru a reda o calitate excelentă a sunetului.

Alte produse

Phonak Naída™ Paradise

Phonak lansează noile aparate auditive Naída™ Paradise Phonak lansează noua platformă de aparate auditive Naída™ Paradise, care oferă persoanelor cu hipoacuzie severă până la profundă

Citește mai mult »