fbpx

Baterii și produse de întreținere pentru protezele auditive

Baterii Phonak și produse de întreținere Cedis, special create pentru funcționarea, curățarea și întreținerea protezelor auditive și olivei.

Bateriile Phonak special concepute pentru proteze auditive funcționează pe principiul Zinc-Aer la o tensiune de 1.45V.  Durata de utiizare poate varia în funcție de intensitatea folosirii protezelor auditive, cât și de mediul în care sunt folosite. Pachetul conține 6 baterii.

Baterii Zinc-Air aparate auditive Phonak

Baterii Zinc-Air

Bateriile pentru protezele auditive pe bază de Zinc-Air utilizează aerul ca sursă de energie, iar sigiliul de protecție împiedică bateria să descarce energie. Bateriile pentru protezele auditive au patru dimensiuni numerotate și colorate universal. Dimensiunea bateriei de care aveți nevoie va depinde de proteza auditivă pe care o achiziționați. 

Activare

Odată ce sigiliul este îndepărtat, durează aproximativ două minute înainte ca bateria protezei auditive să fie activată. Vă rugăm să rețineți să nu scoateți sigiliul înainte ca bateria protezei auditive să fie utilizată. Cu toate acestea, oprirea protezei auditive atunci când nu este utilizată va maximiza durata de viață a bateriei.

Activare baterii aparate auditive Phonak
Culori baterii aparate auditive Phonak

Culori

Toți producătorii folosesc culori specifice pentru fiecare dimensiune a bateriei protezei auditive – galben, maro, portocaliu sau albastru. Când achiziționați baterii, trebuie doar să specificați culoarea.

Durata de utilizare

Durata de funcționare a bateriei protezei auditive depinde de orele de utilizare pe zi, de amplificare și de tipul protezei auditive utilizată. Streamingul are o influență directă asupra timpului de funcționare al unei baterii.

Durata de utilizare baterii aparate auditive Phonak

Durata medie de viață a bateriilor pentru proteze auditive este următoarea:

  • Baterii tip 10 – 3 până la 7 zile

  • Baterii tip 312 – 3 până la 10 zile

  • Baterii tip 13 – 6 până la 14 zile

  • Baterii tip 675 – 7 până la 20 de zile

Produse de întreținere Cedis pentru proteze auditive

Protezele auditive sunt durabile și foarte ușor de folosit. Cu toate astea, pentru a maximiza durata de viață a acestora, vă recomandăm să folosiți produsele de întreținere Cedis, special create pentru curățarea și îngrijirea protezelor auditive și olivei. 

Stație de uscare

Stația de uscare este o completare a produselor de curățare cedis: pentru uscarea, siguranța igienică și păstrarea în siguranță a sistemelor auditive.

Baterii și produse de întreținere

Capsule de uscare

Capsulele de uscare cu indicator de culoare, pentru uscarea fiabilă și optimă a sistemelor auditive peste noapte.

Baterii și produse de întreținere

Tablete curățare

Curăță în mod fiabil și îndepărtează depozitele persistente de cerumen din olivele auriculare.

Baterii și produse de întreținere

Spray antibacterian

Spray pentru curățare și dezinfectare (efect bactericid, fungicid și hepatovirucidal) proteze auditive și olivele auriculare. Timp de reacție: 1 minut. Fără propulsor.

Baterii și produse de întreținere

Pompiță

Cu formă ergonomică și vârf metalic cromat foarte subțire, se folosește pentru îndepărtarea umidității olivei, resturilor de cerumen și lichidul de pe canalul tubului.