Blog

Consultați articolele de pe blog pentru a afla mai multe despre sănătatea auzului și pierderea auzului, aparatele auditive Phonak și modalitățile prin care un specialist Ototon vă poate ajuta pe dvs. sau o persoană dragă.

TV Connector

TV Connector: 3 probleme din lumea reală pe care le rezolvă

Înțelegerea vorbirii în timp ce se uită la televizor este una dintre cele mai importante nevoi ale persoanelor cu hipoacuzie. Aflați cum accesoriul wireless TV Connector contribuie la îmbunătățirea experienței de vizionare la televizor pentru utilizatorii de aparate auditive Phonak.

Îngrijirea și curățarea aparatelor auditive Phonak

Îngrijirea și curățarea aparatelor auditive Phonak

Îngrijirea și curățarea regulată a aparatelor auditive Phonak poate maximiza durata de viață a acestora. Specialiștii Ototon vă oferă sfaturi cu privire la îngrijirea și curățarea aparatelor auditive Phonak

Tehnologia Phonak Roger

Tehnologia Roger™ - 3 probleme din lumea reală pe care le rezolvă

Înțelegerea vorbirii de la distanță și în condiții de zgomot sunt considerate unele dintre cele mai importante nevoi de către persoanele cu hipoacuzie

Aparate auditive Phonak Lumity

Phonak Lumity – noua platformă de aparate auditive

Phonak, unul dintre principalii furnizori globali de soluții auditive, lansează noua generație de aparate auditive, platforma Lumity

Phonak Virto Paradise

Phonak lansează aparatele auditive Virto Paradise

Phonak lansează gama de aparate auditive intraauriculare Virto Paradise ce include tehnologia revoluționară Virto P-312 (inclusiv Virto P-Black) și Virto P-Titanium, singurele aparate auditive personalizate cu carcasă din titan din lume.

proteze auditive blog

Sfaturi pentru a vă acomoda cu aparatele auditive Phonak

Ați achiziționat recent aparate auditive Phonak? Acomodarea cu noile aparate auditive necesită timp. Specialiștii Ototon vă oferă câteva sfaturi pentru a vă simți confortabil cu noile aparate auditive.

blog

Persoanele cu hipoacuzie într-o lume a măștilor

Înțelegerea vorbirii pentru persoanele cu hipoacuzie într-o lume a măștilor de protecție este o provocare continuă.  Calitatea vorbirii este afectată, iar impactul negativ este resimțit de persoanele hipoacuzice, cu precădere de cei care se folosesc de citirea pe buze.

Blog protezele auditive potrivite

Aparatele auditive potrivite

Aparatele auditive potrivite îmbunătățesc considerabil calitatea vieții persoanelor cu pierdere de auz. Specialiștii Ototon vă sunt alături pentru a vă ajuta să înțelegeți toate informațiile cu privire la purtarea aparatelor auditive.

blog

Reglajul (fittingul) aparatelor auditive Phonak

Reglajul (fittingul) aparatelor auditive Phonak este un factor extrem de important în procesul de reabilitare auditivă. Conform studiilor, reabilitarea auditivă are un impact pozitiv asupra bunăstării socio-emoționale, cognitive și fizice. 

blog

Zborul pentru persoanele cu hipoacuzie

Zborul pentru persoanele cu hipoacuzie poate fi și mai dificil din cauza măștilor care îngreunează urmărirea conversațiilor și instrucțiunilor de siguranță de la începutul zborului.

blog - înotul și auzul

Înotul și auzul. Ce trebuie să știți.

Cu toții ne bucurăm de momentele petrecute la mare sau la piscină. Înotul este pe lista de activități a tuturor, în special în timpul lunilor de vară. Un lucru de luat în considerare atunci când înotați este sănătatea auzului.

Phonak Naída™ Paradise

Phonak lansează noile aparate auditive Naída™ Paradise​

Phonak lansează noua platformă de aparate auditve Naída™ Paradise, care oferă persoanelor cu hipoacuzie severă până la profundă sunete puternice, clare și conectivitatea wireless de care au nevoie.

blog

Cum se formează dopul de cerumen și cum ne afectează?

Cu toții ne întrebăm cum se formează un dop de cerumen și cum ne afectează. Mai jos veți găsi câteva sfaturi utile cu privire la cerumenul din urechi

înainte de a achiziționa aparate auditive

Înainte de a achiziționa aparate auditive

De ce așteptăm mult timp înainte de a achiziționa aparate auditive? Potrivit Hearing Review, durează în medie până la șapte ani până când persoanele cu hipoacuzie caută ajutor specializat.

blog - Cum ne putem proteja auzul?

Cum ne putem proteja auzul?

Nu este întotdeauna ușor să recunoașteți simptomele hipoacuziei, dar există măsuri pe care le puteți lua pentru a vă menține sănătatea auzului. Vă prezentăm câteva moduri prin care vă puteți proteja urechile și auzul.

blog - durata de viață a bateriei aparatului

Maximizarea duratei de viață a bateriilor aparatelor auditive

O serie de factori pot afecta durata de viață a bateriilor aparatelor auditive. Din fericire, specialiștii Ototon vă oferă câteva sfaturi utile pentru maximizarea duratei de viață a bateriilor aparatelor auditive.

blog - Diferenta dintre un amplificator de sunet si un aparat auditiv

Diferența dintre un amplificator de sunet și un aparat auditiv

Aceasta este o întrebare care apare foarte des. Se pot crea confuzii atunci când vine vorba de identificarea diferențelor dintre aceste două produse, deoarece marketingul, formularea și imaginile utilizate pentru promovarea amplificatoarelor de sunet și a aparatelor sau protezelor auditive pot fi asemănătoare.

Cum ne protejăm auzul pe timp de iarnă?

Când vine vorba de pierderea auzului, știm că principala cauză a acesteia este înaintarea în vârstă. Însă există și alte cauze pentru scăderea acuității auditive.

blog Phonak Audéo™ Paradise

Phonak Audéo™ Paradise - Nu există nimic asemănător cu sunetul Paradisului

Phonak, lider mondial în soluții de auz, introduce Audéo ™ Paradise, rezultatul a zeci de ani de expertiză tehnologică, inovație și pasiune, care oferă o calitate a sunetului de neegalat.

blog - Cum putem ajuta o persoană dragă care se confruntă cu o pierdere de auz?

Cum putem ajuta o persoană dragă care se confruntă cu o pierdere de auz?

Puteți îmbunătăți calitatea vieții celor dragi, ajutându-i să reia contactul cu mediul înconjurător, să se bucure din nou de viață și de relațiile cu prietenii și familia.

copiii cu hipoacuzie

Cum sprijinim copiii cu hipoacuzie la cursurile online

Participarea la cursurile online poate fi o adevărată provocare pentru elevii sau studenții cu deficiențe de auz. 

Phonak Audéo™ Marvel

Phonak prezintă aparatele auditive Phonak Audéo™ Marvel

Phonak, lider mondial în soluții de auz, prezintă gama Marvel – o familie revoluționară de aparate auditive, care combină beneficiile unei înțelegeri excepționale a vorbirii și un efort redus de ascultare în zgomot.

informații prtoeze auditive

Informații aparate auditive

Când începeți să purtați aparate auditive pentru prima dată, este important să rețineți că aveți nevoie de timp pentru a vă acomoda cu acestea și pentru a vedea o îmbunătățire a calității vieții.