Maximizarea duratei de viață a bateriei aparatului auditiv

O serie de factori pot afecta durata de viață a bateriei aparatului auditiv. Din fericire, specialiștii Ototon vă oferă câteva sfaturi utile pentru maximizarea duratei de viață a bateriei  aparatului auditiv.

Diferenta dintre un amplificator de sunet si un aparat auditiv

Diferența dintre un amplificator de sunet și un aparat auditiv

Aceasta este o întrebare care apare foarte des. Se pot crea confuzii atunci când vine vorba de identificarea diferențelor dintre aceste două produse, deoarece marketingul, formularea și imaginile utilizate pentru promovarea amplificatoarelor de sunet și a aparatelor sau protezelor auditive pot fi asemănătoare.

Cum ne protejăm auzul pe timp de iarnă?

Când vine vorba de pierderea auzului, știm că principala cauză a acesteia este înaintarea în vârstă. Însă există și alte cauze pentru scăderea acuității auditive.

Phonak Audéo™ Paradise - Nu există nimic asemănător cu sunetul Paradisului

Phonak, lider mondial în soluții de auz, introduce Audéo ™ Paradise, rezultatul a zeci de ani de expertiză tehnologică, inovație și pasiune, care oferă o calitate a sunetului de neegalat.

Cum putem ajuta o persoană dragă care se confruntă cu o pierdere de auz?

Puteți îmbunătăți calitatea vieții celor dragi, ajutându-i să reia contactul cu mediul înconjurător, să se bucure din nou de viață și de relațiile cu prietenii și familia.

Cum sprijinim copiii cu hipoacuzie la cursurile online

Participarea la cursurile online poate fi o adevărată provocare pentru elevii sau studenții cu deficiențe de auz. 

Phonak prezintă aparatele auditive Phonak Audéo™ Marvel

Phonak, lider mondial în soluții de auz, prezintă gama Marvel – o familie revoluționară de aparate auditive, care combină beneficiile unei înțelegeri excepționale a vorbirii și un efort redus de ascultare în zgomot.

Informații aparate auditive

Când începeți să purtați aparate auditive pentru prima dată, este important să rețineți că aveți nevoie de timp pentru a vă acomoda cu acestea și pentru a vedea o îmbunătățire a calității vieții.