fbpx

Centrul nostru

În activitatea noastră de zi cu zi, punem mereu clienții pe primul loc. Pentru noi, este important ca fiecare client să fie mulțumit de serviciile și soluțiile pe care le oferim și să părăsească centrul nostru cu zâmbetul pe buze.

Specialiștii noștri sunt instruiți în mod regulat și pregătiți profesional pentru a se perfecționa. Oferim servicii profesionale, competente, selectăm cu atenție produsele pe care le oferim și nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea. Suntem printre primele companii care oferă clienților săi cele mai noi tehnologii din lumea soluțiilor auditive.

Ne-am echipat centrul cu tehnologie de vârf, colaborăm cu producătorul elvețian Phonak, lider mondial în domeniul tehnologiei și protezării auditive și am format o echipă unită, pentru că ne-am propus să ridicăm standardele industriei la cel mai înalt nivel.

Puteți face o programare completând formularul de contact sau ne puteți contacta la unul din numerele de telefon de mai jos.

centrul nostru contact

Str. Hatmanul Arbore, 3-7 București, Sector 1

Program de lucru: Luni – Vineri 08:00 – 17:00

Pauză de prânz: 13:00 – 14:00

Telefon: +40 (31) 9298 / +40 770 826 017 

E-mail: office@ototon.ro

Centrul nostru

Mai multe informații

Echipa Ototon

Centrul de Audiologie Ototon si-a propus ca prin intermediul unei echipe de specialiști de înaltă competență profesională să ofere cele mai bune servicii de audiologie, la cele mai înalte standarde. Din dorința de a ne afla printre profesioniști, specialiștii Ototon participă constant la numeroase congrese și cursuri, iar acest lucru ne oferă încrederea să credem că într-adevăr înțelegem persoanele cu deficiențe de auz și că le putem oferi soluții de top.

Servicii complete

Specialiștii Centrului de Audiologie Ototon oferă servicii complete de audiologie, explică opțiunile care vi se potrivesc și vă ajută să alegeți soluția optimă.

– Examen video-otoscopic

– Timpanometrie

– Audiometrie tonală și vocală

– Consiliere și orientare protetică

Noua tehnologie Phonak

Beneficiile purtării protezelor auditive Phonak sunt resimțite în fiecare aspect al vieții utilizatorului. Studiile arată că odată cu purtarea protezelor auditive, comunicarea cu prietenii, rudele și colegii s-a îmbunătățit semnificativ. Dispozitivele cu tehnologie de top Phonak oferă cele mai recente soluții în materie de proteze auditive. Acestea sunt potrivite pentru persoanele foarte active datorită capacității unice și eficiente de adaptare chiar și în cele mai complicate situații.