fbpx

Noua tehnologie Phonak Paradise

Phonak introduce noua tehnologie Phonak Paradise, rezultatul a zeci de ani de expertiză tehnologică, inovație și pasiune, care oferă o calitate a sunetului de neegalat, soluții digitale personalizate și conectivitate universală.

Prețuri începând de la 4600 RON

Posibilitatea de garanție extinsă!

Cu orice proteză auditivă PHONAK achiziționată, beneficiați de gratuitate pe toată perioada garanției la servicii de testare auditivă, audiometrie în câmp liber, reglaj și verificare a dispozitivului dumneavoastă.

Cu o serie de caracteristici hardware și software nou dezvoltate care funcționează perfect în sincronizare, noua tehnologie Phonak Paradise duce performanța auditivă la nivelul următor. Rezultatul?

O proteză auditivă care oferă o experiență auditivă de neegalat:

 

  • Sunet clar, natural, înțelegere excelentă a vorbirii și anulare personalizată a zgomotului

  • Conectivitate universală îmbunătățită cu noul control tactil, senzorul de mișcare și conexiuni multiple Bluetooth ®

  • Soluții digitale personalizate prin actualizarea aplicațiilor inteligente

Disponibile într-o gamă largă de culori, astfel încât protezele auditive Phonak Paradise sunt la fel de unice ca și dvs.

P8
P6
H0
P4
P7
P5
P1

Calitatea sunetului

Phonak Paradise oferă acces la straturi subtile și texturi de sunete în numeroase medii auditive. 90% dintre utilizatori susțin că Phonak Paradise oferă cu adevărat un sunet natural clar.

noua tehnologie Phonak Paradise

Cip de procesare a sunetului

Cipul PRISM (Processing Real-Time Intelligent Sound Management) oferă o memorie dublă și mai multe posibilități de conectivitate cu consum redus de energie.

noua tehnologie Phonak Paradise

Conectivitate universală

Capacitățile multifuncționale ale protezelor auditive Phonak Paradise permit asocierea a până la opt dispozitive Bluetooth® activate, în timp ce două pot fi conectate simultan.

noua tehnologie Phonak Paradise

Noul control tactil

Senzorul de mișcare vă permite, printr-o dublă atingere a urechii, preluarea apelurilor telefonice, întreruperea sau redarea conținutului media și activarea aplicațiilor de asistență vocală.

noua tehnologie Phonak Paradise

Specificații și clase de performanță - noua tehnologie Phonak Paradise

Caracteristici Premium (P90) Avansat (P70) Standard (P50) Esențial (P30)
UltraZoom

Dynamic Noise Cancellation

Speech Enhancer

EchoBlock

Tap Control*

- Siri/Google Assistant

- Pause/resume streaming

- Accept/end phone call

StereoZoom

WindBlock

SoundRelax

Motion Sensor Hearing*

DuoPhone

Real Ear Sound

Roger and Directional setting

SoundRecover2

WhistleBlock

NoiseBlock

RogerDirectTM

User Preference Tuning

QuickSync

AOV

Tinnitus Balance

auto Acclimatization 

Environmental balance

*Disponibil doar pentru Phonak Audéo P-R și RT

Compatibilitate - noua tehnologie Phonak Paradise

myPhonak

noua tehnologie Phonak Paradise

Aplicația myPhonak este modalitatea inteligentă de a vă personaliza setările protezelor auditive Phonak Paradise în timp real. De asemenea, permite utilizarea reglajului de la distanță.

TV Connector

Cu acest dispozitiv ușor de configurat și ușor de utilizat, vă puteți bucura de programul preferat de televiziune, de filme și muzică, cu o soluție simplă „plug and play” (conectare și folosire).

Phonak RemoteControl

accesorii wireless Phonak

Telecomanda ce reprezintă modalitatea ușoară și discretă de a manevra simplu principalele funcții protezele auditive Phonak Paradise, prin schimbarea programelor sau a volumului.

Phonak PartnerMic™

accesorii wireless Phonak

Un microfon la distanță discret și ușor de utilizat pentru conversații unu la unu. Cu tehnologia integrată Phonak AirStream™, puteți beneficia de o conversație clară atunci când mediile devin zgomotoase.

Noua tehnologie Phonak Paradise

APD 2.0

Formula nouă de fitting, Adaptive Phonak Digital (APD) 2.0, este concepută pentru a echilibra audibilitatea, intensitatea și calitatea sunetului. Aceasta face acest lucru prin introducerea unui nou algoritm de procesare și a unei noi precalculări pentru o acceptare confortabilă, spontană, în primă formă. De la sunete slabe la sunete puternice, APD 2.0 oferă vă oferă naturalețea sunetelor.

AutoSense OS™ 4.0

Dezvoltat cu inteligență artificială, AutoSense OS 4.0 este orchestrarea perfectă a caracteristicilor pentru experiența personalizată ideală în orice mediu sonor. AutoSense OS 4.0 combină combinația potrivită de caracteristici de procesare a sunetului pentru a accepta o varietate de nevoi de comunicare și stiluri de viață ale utilizatorilor finali. 

Speech Enhancer

O caracteristică adaptivă proiectată pentru a spori inteligibilitatea vorbirii în situații liniștite.

Motion Sensor Hearing

Noul senzor de mișcare detectează dacă utilizatorul este staționar sau în mișcare și determină nivelul de zgomot al mediului înconjurător. Odată ce activitatea și nivelul de zgomot sunt stabilite, acesta direcționează automat modul microfanelor și setările de anulare dinamică a zgomotului.

Dynamic Noise Cancellation

O caracteristică nouă de anulare a zgomotului spațial care funcționează în combinație cu un formator de fascicul direcțional pentru a îmbunătăți raportul semnal-zgomot (SNR) în situații complicate acustic.

Faceți primul pas pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții cu noua tehnologie Phonak Paradise!

Rezervați-vă acum un loc pentru probă gratuită!