Phonak prezintă aparatele auditive Phonak Audéo™ Marvel

Phonak, lider mondial în soluții de auz, prezintă gama Phonak Audéo™ Marvel – o familie revoluționară de aparate auditive, care combină beneficiile unei înțelegeri excepționale a vorbirii și un efort redus de ascultare în zgomot, cu capacitatea de a transmite stereo de pe iPhone, smartphone Android sau alte dispozitive Bluetooth. Aparatele auditive Phonak Audéo™ Marvel se regăsesc și în variantă reîncărcabilă și oferă consumatorilor posibilitatea de a beneficia de asistență la distanță în timp real prin aplicații inteligente, precum și de transcriere în timp real a apelurilor telefonice. Phonak Audéo ™ M este primul aparat auditiv Marvel care prezintă această tehnologie revoluționară.

Sunet clar, bogat în orice mediu, datorită tehnologiei AutoSense OS ™ 3.0, dezvoltată cu inteligență artificială, oferă experiența “Dragoste la primul sunet”, și anume:

 • Calitate excelentă a sunetului de la prima purtare
 • Înțelegere mai bună a vorbirii în medii zgomotoase
 • Reducerea efortului de ascultare
 • O experiență a sunetului mai bogată în timpul streaming-ului

Utilizatorii pot transmite stereo orice conținut audio, inclusiv muzică, cărți electronice și multe altele, de pe orice dispozitiv cu conexiune Bluetooth

Microfoanele încorporate permit conversații telefonice cu capacitatea de a transmite stereo de pe iPhone sau Android

Opțiunea de reîncărcare lithium-Ion disponibilă pentru o zi întreagă de auz, inclusiv streaming cu o singură încărcare

Aplicațiile inteligente permit reglajul de la distanță și transcrieri în timp real de voce în text

Phonak Audéo™ Marvel oferă o calitate excepțională a sunetului

Tehnologia AutoSense OS 3.0 a fost dezvoltată folosind inteligența artificială, pentru a învăța, detecta și adapta automat, oferind cea mai bună experiență auditivă în orice mediu de ascultare.

Cu tehnologia Marvel, AutoSense OS 3.0 poate chiar să clasifice mediile de difuzare. În cadrul unui studiu recent1, Audéo M a obținut un premiu pentru calitatea redării media împotriva a cinci concurenți. Sistemul de operare îmbunătățit include, de asemenea, tehnologia Binaural VoiceStream ™ în aparatele auditive Marvel.

Această tehnologie extrem de sofisticată de patru microfoane a dovedit că îmbunătățește semnificativ înțelegerea vorbirii cu 60%2 în medii zgomotoase, cum ar fi restaurantele, reducând în același timp efortul de 19%3 necesar pentru a asculta și a înțelege.

“Audiologia se află în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem la Phonak”, a declarat Martin Grieder, vicepreședinte al grupului Hearing Instruments Marketing la Sonova.
“De aceea Marvel este un factor important pentru industria noastră. Tehnologia Marvel ajută oamenii și oferă o adevărată experiență de “dragoste la primul sunet”. Credem că, calitatea sunetului nu este una secundară și începe din momentul în care persoana își pune aparatele auditive la urechi”.

Noua platformă Phonak Audéo™ Marvel transmite direct din iOS, Android și orice alte dispozitive Bluetooth

Sistemul de operare Android reprezintă un procent de 86%4 din totalul smartphone-urilor din întreaga lume, dar până în ziua de astăzi, transmiterea binaurală directă a apelurilor telefonice, muzică și alte conținuturi multimedia în aparate auditive a fost doar o realitate pentru utilizatorii iPhone, ce reprezintă 13% din proprietarii de smartphone-uri din întreaga lume.

Oferirea acestei opțiuni tuturor consumatorilor, indiferent de sistemul de operare smartphone, a fost o forță motrică în compania Phonak. Audéo M este capabil de streaming direct de la aproape orice smartphone din întreaga lume.

“De ani de zile, industria aparatelor auditive a așteptat o singură soluție care transmite convorbiri telefonice, muzică și conținut video în mod stereo de pe ambele dispozitive iPhone și Android .Astfel, suntem mândri să vă anunțăm că tehnologia Marvel oferă utilizatorilor acces la miliarde de dispozitive compatibile Bluetooth, astfel încât oamenii nu mai trebuie să se gândească dacă aparatele lor auditive vor funcționa cu telefoanele lor sau cu alte dispozitive electronice personale.”,  ne spune Thomas Lang, vicepreședinte senior marketing la Phonak.

Phonak Audéo™ Marvel

Continuarea revoluției reîncărcabile

Există numeroase beneficii pentru a nu fi nevoie să schimbați bateriile mici, nu numai pentru persoanele cu probleme de viziune sau de dexteritate. De fapt, aparatele auditive reîncărcabile sunt considerate drept elementul de vârf cel mai probabil să atragă potențialii purtători de aparate auditivă pentru prima dată5. În 2016, Phonak a lansat primele aparate auditive reîncărcabile lithium-ion din lume și a stabilit noi standarde pentru eficiență și confort.

Cu Marvel, purtătorii de aparate auditive se pot bucura de o zi întreagă de auz – inclusiv streaming – cu o singură încărcare. Aparatul auditiv Audeo Marvel se aprinde automat când este scos din încărcător. LED-urile integrate și un nou mini încărcător oferă utilizatorilor posibilitatea de utilizare.

Îmbunătățirea experienței utilizatorului cu aplicațiile inteligente

Cu ajutorul aparatelor auditive Marvel vine introducerea unei suite de aplicații inteligente convenabile. Aplicația myPhonak permite purtătorilor să își ajusteze aparatele auditive în timp real, în orice situație, oriunde, prin videocall, de către specialistul acustician. De asemenea, oferă consumatorilor posibilitatea de a-și evalua satisfacția pentru audiție în diverse medii și trimite direct acest feedback specialistului. În sfârșit, aplicația myCall-to-Text oferă transcrierea în timp real a apelurilor telefonice de la cealaltă parte în mai mult de 80 de limbi. Este o soluție ideală pentru medii zgomotoase sau pentru persoane care preferă subtitrări vizuale suplimentare atunci când folosesc telefonul.

 1. Legarth, S., Latzel, M., & Rodrigues, T. (2018). Media streaming: The sound quality wearers prefer. Phonak Field Study News, retrieved from www.phonakpro.com/evidence
  2. Field Study News about Phonak StereoZoom in preparation, available by end of 2018 at www.phonakpro.com/evidence
  3. Winneke, A., Latzel, M., & Appleton-Huber, J. (2018). Less listening- and memory effort in noisy situations with StereoZoom. Phonak Field Study News, retrieved from www.phonakpro.com/evidence
  4. Global mobile landscape 2016, eMarketer, November 2016
  5. Marketrak 2015, asked of non-owners only (n=2099) – multiple responses allowed

Distribuiți acest articol:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Mai multe articole