Phonak Audéo™ Paradise

Nu există nimic asemănător cu sunetul Paradisului

blog Phonak Audéo™ Paradise

Phonak, un furnizor global de schimbare a vieții în materie de soluții de auz, anunță ultima generație de tehnologie de auz și introduce Audéo™ Paradise. Noua platformă reprezintă rezultatul a zeci de ani de expertiză tehnologică, inovație și pasiune.

Cu o serie de caracteristici hardware și software nou dezvoltate care funcționează perfect în sincronizare, Phonak Paradise oferă acces la straturi subtile și texturi de sunete în numeroase medii auditive. Astfel, Phonak Audéo™ Paradise duce performanța auditivă la nivelul următor.

O experiență auditivă de neegalat cu Phonak Audéo™ Paradise

Tehnologia Paradise duce platforma Marvel la nivelul următor, ajutând consumatorii să redescopere minunile sunetului. 

  • Sunet clar, natural, înțelegere excelentă a vorbirii și anulare personalizată a zgomotului

  • Conectivitate universală îmbunătățită cu noul control tactil, senzorul de mișcare și conexiuni multiple Bluetooth®

  • Soluții digitale personalizate prin actualizarea aplicațiilor inteligente

O bucată de paradis pentru dumneavoastră

Tehnologia Phonak Paradise beneficiază de un nou cip de procesare a sunetului, PRISM (Processing Real-time Intelligent Sound Management). Acesta permite o serie de caracteristici nou dezvoltate pentru a ajuta consumatorii să redescopere minunile sunetului de la primul reglaj. Aparatele auditive Phonak Paradise oferă un sunet clar și natural în orice mediu pentru o calitate excelentă a sunetului. În situații liniștite, vocea în șoaptă sau la distanță este îmbunătățită prin caracteristica inovatoare numită Speech Enhancer.

Cu ajutorul senzorului de mișcare, aparatele auditive Paradise pot detecta când purtătorul se mișcă în timp ce poartă o conversație. Astfel, ajustează automat microfoanele direcționale pentru a-l ajuta să se concentreze pe direcția vorbirii. Phonak Paradise oferă purtătorilor mai mult control asupra modului în care aud datorită unei noi funcții personalizate de anulare a zgomotului din aplicația myPhonak.

“Când am creat cea mai recentă soluție auditivă, am apelat la natură pentru inspirație”, a declarat Martin Grieder, vicepreședinte de Marketing al grupului pentru Sonova. “Auzul este o parte atât de complicată a existenței noastre și fundamentală pentru bunăstarea noastră generală. Natura este, de asemenea, sursa atâtor sunete care ne pot calma, relaxa și alina. Ce modalitate mai bună de a redescoperi sunetul decât cu un aparat auditiv inspirat de natura însăși?”

Conectivitate universală cu Phonak Audéo™ Paradise

Caracteristicile inovatoare de conectivitate universală ale Phonak au fost, de asemenea, îmbunătățite pentru mai multă ușurință în utilizare. Noul control tactil permite activarea asistentul vocal, preluarea apelurilor și întreruperea sau reluarea streamingul audio printr-o atingere dublă a urechii.

Mai multe conexiuni Bluetooth simultane sunt acum posibile, permițând purtătorului să comute cu ușurință conținutul audio transmis de la un dispozitiv la altul pe aproape orice dispozitiv inteligent sau sistem de operare.

Cu Paradise, Phonak introduce, de asemenea, o gamă de soluții digitale personalizate, astfel încât purtătorii de aparate auditive să poată profita din plin de noile lor aparate auditive. Prin aplicația myPhonak, consumatorii pot acum să ajusteze cu ușurință nivelul zgomotului de fundal. În plus, pot chiar să beneficieze de reglaj la distanță.

Phonak Paradise este alimentat de tehnologia dovedită a bateriilor reîncărcabile litiu-ion, oferind o zi întreagă de ascultare, inclusiv streaming1 audio. Audéo Paradise va fi disponibil pentru toate nivelurile de performanță pe patru modele, toate compatibile cu tehnologia Roger, inclusiv Audéo P-RT, un model reîncărcabil litiu-ion cu telecoil.

  1. Până la 16 ore de utilizare fără reîncărcare, ce presupun 8 ore de ascultare cu AutoSense OS 4.0 asociate cu 4 ore de streaming prin Bluetooth și 4 ore de redare prin TV Connector.
Marca și logo-urile Bluetooth ® sunt mărci comerciale înregistratedeținute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestor mărci de către Sonova AG se realizează sub licență.

Distribuiți acest articol:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Mai multe articole