Politica de confidențialitate și protecția datelor personale


1. Informații despre compania care vă prelucrează datele:

Ototon este denumirea comercială a Otoacustic Center, persoană juridică română, cu sediul social în Jud. Arad, Mun. Arad, str. George Coșbuc nr. 15, Ap. 1, având cod unic de înregistrare 41459168, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J2/1377/2020, telefon: 0770 826 017, e-mail: otoacustic.center@gmail.com.

Otoacustic Center deține și operează site-urile media: www.ototon.ro

Otoacustic Center (denumit în continuare „administrator” sau „persoană împuternicită”) funcționează în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal și Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date. Acest document conține informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal, tipul de date cu caracter personal colectate, scopul utilizării datelor cu caracter personal colectate, accesul terților la aceste date, măsurile de securitate luate cu privire la datele cu caracter personal colectate, precum și opțiunile pe care le aveți cu privire la utilizarea informațiilor personale pe care le furnizați.

Otoacustic Center prelucrează datele cu caracter personal folosind oricare dintre site-urile web administrate de companie sau buletine informative de pe site-ul din centre. Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării de către companie sunt furnizate direct de dvs. sau colectate automat.

Prin această politică de confidențialitate și politica de confidențialitate, Otoacustic Center ia în considerare confidențialitatea și eforturile de a proteja împotriva prelucrării neautorizate a datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice.

Terminologie:

„ Date cu caracter personal ” înseamnă orice informație prin care o persoană este identificată sau identificabilă;

„Persoană vizată ” înseamnă o persoană care este identificată sau poate fi identificată pe baza anumitor informații. În relația cu noi (operatorul), dvs. sunteți persoana vizată.

„ Prelucrare de date personale ” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal prin mijloace automatizate sau alte mijloace, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea prin transmitere, diseminarea sau accesarea datelor, alinierea sau combinarea, limitarea, ștergerea sau distrugerea acestora;

„ Administrator/persoană împuternicită” înseamnă o persoană fizică sau juridică, o autoritate publică, o agenție sau o altă entitate care, singură sau în comun cu altele, stabilește scopurile și mijloacele procesării datelor cu caracter personal. În relația cu dvs., operatorul datelor personale este Otoacustic Center;

„ Procesator/ operator de date cu caracter personal ” înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau altă entitate care prelucrează date cu caracter personal în numele operatorului. Prin „procesor de date” această politică se referă la un angajat al Otoacustic Center

2. Motivul pentru colectarea, procesarea și stocarea datelor dvs. personale:

Administratorul colectează și prelucrează datele dvs. cu caracter personal în legătură cu utilizarea site-urilor media gestionate sau a altor servicii ale operatorului, în special pentru următoarele motive:

Pentru prestarea serviciilor noastre.

Facturare și relații cu clienții

Comunicări de marketing

Gestionarea sistemelor noastre de comunicaţii şi IT (tehnologia informaţiei)

Îndeplinirea obligaţiilor noastre legale

Îmbunătăţirea serviciilor

 3. Obiective și principii pentru colectarea, procesarea și stocarea informațiilor dvs. personale:

(1) Colectăm și prelucrăm informațiile personale pe care ni le furnizați în legătură cu utilizarea magazinului online sau o solicitare de feedback de la dvs. cu privire la utilizarea serviciilor noastre, inclusiv în următoarele scopuri:

 • Măsurarea și urmărirea statisticilor privind comportamentul consumatorilor pe site-urile web ototon.ro, deținut și operat de către Otoacustic Center în vederea îmbunătățirii produselor noastre;

 • În scopuri de marketing, inclusiv reclame personalizate, legate de activitățile comerciale ale Otoacustic Center;

 • Pentru a vă înregistra pentru serviciile pe care le oferim – Pentru a utiliza servicii care solicită înregistrarea pe site-ul nostru și să comunicăm cu dvs. dar fără a se limita la soluționarea litigiilor și soluționarea problemelor;

 • Asigurarea executării contractului pentru furnizarea serviciului relevant;

 • Trimiterea de newsletter

Recunoașterea și colectarea IP vă permite:

 1. Divulgarea identităților consumatorilor acolo unde este necesar în aplicarea legii, în procedurile legale sau pentru a respecta aceste condiții

 2. Analiza traficului pe site și prevenirea malware

 3. Prezentarea unui anunț cu privire la  informațiile despre locația sau serviciul dvs.

 • Individualizarea unei părți la contract;

 • Scopuri contabile;

(2) Datele personale pe care le furnizați direct sunt procesate și utilizate în scopurile prevăzute în prezenta Politică de confidențialitate și confidențialitate. Furnizarea datelor dvs. cu caracter personal atunci când utilizați site-urile este opțională, cu excepția cazului în care doriți să faceți o înregistrare voluntară.

(3) Datele personale pe care le colectăm atunci când vă înregistrați voluntar pentru a utiliza un serviciu furnizat de noi sunt:

 • Numele și prenumele

 • Reședință

 • Telefon de contact

 • Adresă e-mail

Unele dintre informații sunt obligatorii pe care trebuie să le furnizați pentru a vă înregistra cu succes și prin care puteți fi identificați personal când vă contactăm.

Atunci când furnizați informații personale de identificare site-urilor noastre, de exemplu prin comentarii, trebuie să rețineți că acestea pot fi vizionate de alți vizitatori pe aceleași site-uri și nu avem capacitatea de a împiedica utilizarea lor ulterioară de către aceștia.

(4) Datele personale pe care le colectăm și le prelucrăm la emiterea documentelor de vânzare:

 • Nume

 • Domiciliu

 • Cont bancar

 • Serie și număr carte de identitate / CNP

(5) Datele personale pe care le colectăm și le prelucrăm atunci când efectuăm un serviciu pe site-urile noastre fizice:

 • Numele și prenumele

 • Data nașterii

 • Date biometrice

(6) Atunci când prelucrăm datele dvs. personale, respectăm următoarele principii:

 • Legalitate, integritate și transparență

 • Restricția obiectivelor de procesare

 • Coerența cu scopul prelucrării și minimizarea datelor colectate

 • Precizia și actualitatea datelor

 • Restricție de depozitare pentru a atinge obiectivele

 • Integritatea și confidențialitatea procesării și garantarea unui nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal.

(7) În procesarea și stocarea datelor cu caracter personal, administratorul poate prelucra și stoca date cu caracter personal pentru a proteja următoarele interese legitime:

 • îndeplinirea obligațiilor sale față de Agenția Națională de Venituri, Ministerul de Interne și alte organisme de stat și municipale.

Art. 4 / Cum colectăm și prelucrăm informațiile dvs. personale:

Baza legală pe care Otoacustic Center prelucrează datele cu caracter personal este consimțământul dvs. voluntar. Pentru scopurile de mai jos, ar trebui să consimțiți în mod explicit fiecare obiectiv marcând caseta (caseta de selectare), care apare ca o casetă pătrată cu textul însoțitor. Când se face o alegere, apare o casetă de selectare, pentru care v-ați dat deja consimțământul pentru ca datele dvs. personale să fie prelucrate de către Otoacustic Center. Caseta este goală când nu se face nicio alegere. Vă rugăm să rețineți că există cazuri în care consimțământul dvs. este o condiție obligatorie pentru înregistrarea pe site-ul relevant de către grupul Otoacustic Center.

(1) Cum folosim social media:

 • Folosim social media în moduri diferite. Pe de o parte, le folosim pentru promovarea activităților, produselor și serviciilor noastre, precum și pentru promovarea, îmbunătățirea și administrarea propriilor noastre servicii.

 • Integrare cu plugin-uri de social media. Am integrat pluginuri de social media în site-urile noastre. Acest lucru înseamnă că atunci când faceți clic pe unul dintre aceste butoane (cum ar fi butonul „Like” Facebook), împărtășim o parte din informațiile dvs. cu furnizorul de social media. Dacă sunteți conectat în prezent la contul dvs. de socializare, furnizorul de media poate asocia aceste informații cu contul dvs. de socializare și, eventual, să afișeze activitatea contului dvs., făcând-o vizibilă pentru alți utilizatori la care sunteți conectat.

 • De asemenea, putem integra mai multe servicii de socializare (cum ar fi postări de social media) pentru a comunica cu noi sau cunoscuții dvs. cu privire la serviciile noastre. De asemenea, putem menține conturi de social media și să oferim aplicații pe diverse site-uri de social media. Ori de câte ori ne contactați prin intermediul rețelelor de socializare, furnizorul de social media vă poate permite să partajați informații cu noi. Dacă alegeți să partajați, furnizorul va fi informat în general despre informațiile care vor fi partajate. De exemplu, atunci când vă conectați la contul dvs. prin contul de social media, anumite informații (așa cum este permis de furnizorul de social media) pot fi partajate cu noi. Aceasta poate include adresa, vârsta sau fotografiile de profil salvate în cont.

(2) Datele personale colectate automat:

 • Când vizitați oricare dintre site-urile noastre web, serverul nostru web recunoaște și colectează automat adresa dvs. IP, care este atribuită de ISP-ul dvs. și nu vă identifică personal.

 • Rezumat – Fișiere jurnal – la fel ca multe alte site-uri, obținem informații din fișierele jurnal: adresa IP; ISP (furnizor de servicii Internet); browserul pe care îl utilizați când vizitați un site din grup (cum ar fi Google Chrome, Internet Explorer și Mozilla Firefox) timpul petrecut pe un site și ce pagini pe site-ul pe care l-ați vizitat. Informațiile conținute în aceste fișiere includ:

 • Cookie-uri: Aceasta este o cantitate mică de informații pe care serverul web le transmite browserului web, permițând serverului să colecteze feedback de la browser. Puteți alege să ștergeți cookie-urile noastre sau terțe părți prin opțiunile fiecărui browser. Acest lucru poate afecta interacțiunea cu site-ul nostru sau cu un alt site. Mai multe informații despre cookie-uri pot fi găsite la http://www.allaboutcookies.org/faqs/cookies.html

Folosim următoarele tipuri de cookie-uri:

(1) Cookie-uri pentru statistici care își amintesc anonim computerul sau dispozitivul mobil atunci când vizitați site-urile noastre web. Acestea urmăresc modul în care căutăm și ne ajută să ne construim un cont despre modul în care cititorii noștri folosesc site-ul. Putem folosi aceste informații pentru a difuza anunțuri care pot fi de interes deosebit pentru noi și alte site-uri web.

(2) Cookie-urile de servicii care ne ajută să facem site-urile noastre cât mai eficiente. Acestea vă permit să vă amintiți detaliile de înregistrare și autentificare, pentru a salva setările preferate.

(3) Cookie-uri de publicitate și analitice ale unor terți, care sunt plasate în numele agenților de publicitate terți care fac reclamă pe site-urile noastre. Aceste cookie-uri pot fi plasate în publicitate sau în altă parte pe site-urile noastre. Aceste cookie-uri sunt anonime – nu vă pot identifica. Acestea sunt utilizate pentru analiza statistică, permițând agentului de publicitate să numere câte persoane au văzut anunțul său sau l-au văzut de mai multe ori. De asemenea, aceștia pot permite agentului de publicitate să vă adapteze anunțul atunci când vizitați alte site-uri.

(4) Nu avem acces la cookie-uri terțe și organizațiile terțe nu au acces la cookie-urile noastre. Organizațiile terțe care setează cookie-uri au propriile lor politici de confidențialitate stricte.

Beacon-urile Web sunt fișiere care permit unui site web să colecteze informații despre numărul de utilizatori care l-au vizitat și să acceseze cookie-urile lor. Mai multe informații despre directoarele web pot fi găsite la: http://www.allaboutcookies.org/faqs/beacons.html

Otoacustic Center își rezervă dreptul de a permite companiilor terțe să afișeze reclame sau să colecteze informații despre site-uri din grup, prin înregistrarea cookie-urilor sau directoarelor web de pe computer.

Art.5 / Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor sub 16 ani:

Înțelegem importanța luării unor măsuri de precauție suplimentare pentru protejarea integrității și siguranței copiilor. În consecință, copiii sub vârsta de 16 ani nu au voie să se înregistreze pe site-urile Otoacustic Center fără acordul expres al părintelui / tutorelui lor. Dacă aveți sub 16 ani, vă rugăm să nu furnizați informații despre dvs., inclusiv, dar fără a se limita la, numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și multe altele. Dacă aflăm că am colectat informații personale de la un copil cu vârsta sub 16 ani, fără acordul părintelui / tutorelui, vom șterge informațiile cât mai repede posibil. Dacă credeți că putem avea informații de la sau despre un copil cu vârsta sub 16 ani, vă rugăm să ne contactați la contactele de mai jos.

Art. 6 / Ce facem pentru a vă proteja informațiile personale:

Lucrăm din greu pentru a asigura securitatea site-urilor noastre web. Informațiile pe care ni le furnizați sunt protejate de tehnologia SSL (Secure Socket Layer). SSL este o metodă standard în domeniul criptării datelor cu caracter personal, astfel încât să poată fi transmise în siguranță pe Internet.

Menținerea confidențialității și securității informațiilor dvs. personale este de cea mai mare prioritate și restricționăm accesul la acestea numai acelor angajați ai Otoacustic Center care trebuie să ia legătura cu aceasta pentru a-și îndeplini rolul și pentru a activa serviciile. să ne fie furnizate. Vom păstra informațiile dvs. confidențiale, cu excepția cazurilor în care sunt dezvăluite de lege sau în scopuri tehnice.

Facem tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, cu toate acestea, atunci când partajați informații pe Internet, trebuie să rețineți că transmiterea informațiilor pe internet nu poate fi niciodată complet securizată și că securitatea nu poate fi complet garantat.

Art. 7 / Drepturile și capacitățile dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale:

Aveți anumite drepturi în conformitate cu legea aplicabilă cu privire la informațiile personale pe care le deținem despre dvs., și anume:

 1. Sunteți autorizat să solicitați acces și informații cu privire la datele cu caracter personal stocate pentru dvs., precum și informații cu privire la scopurile prelucrării, categorii de date cu caracter personal, destinatari cărora le pot fi dezvăluite datele personale, etc;

 2. Puteți solicita în orice moment corectarea datelor inexacte referitoare la dvs., precum și completarea datelor incomplete, dacă este cazul și / sau este necesar, având în vedere scopul pentru care datele sunt procesate;

 3. În orice moment, vă puteți retrage consimțământul pentru utilizarea datelor dvs. personale pe care le-ați furnizat anterior. În acest caz, retragerea consimțământului dvs. pentru utilizarea sau prelucrarea datelor dvs. personale poate duce la incapacitatea dvs. de a profita de anumite produse sau servicii furnizate de site-urile menționate mai sus;

 4. Dacă considerați că nu doriți ca Otoacustic Center să vă proceseze datele personale, aveți dreptul de a fi „uitat”, adică puteți solicita oricând ca datele dvs. personale să fie șterse din oricare dintre următoarele motive:

 • 4.1. datele dvs. personale nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate altfel;

 • 4.2. dacă v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale;

 • 4.3. dacă datele dvs. personale sunt prelucrate ilegal;

 • 4.4. dacă v-ați opus prelucrării datelor dvs. personale;

 • 4.5. alte cazuri prevăzute de legislația care reglementează protecția datelor cu caracter personal;

 1. În multe cazuri, aveți dreptul de a solicita, în loc să ștergeți datele, să restricționați procesarea datelor dvs. personale;

 2. Dreptul de a opune Otoacustic Center împotriva procesării datelor dvs. personale în prezența unui motiv legitim pentru a face acest lucru;

Puteți exercita toate aceste drepturi trimitând cererea dvs. gratuită scrisă la următoarea adresă de e-mail: gdpr.otoacustic@gmail.com, trimisă prin adresa de e-mail de înregistrare care conține cel puțin următoarele:

 • Numele, prenumele, e-mailul și alte detalii de identificare ale persoanei în cauză;

 • o descriere a cererii;

 • forma preferată de furnizare de informații;

Depunerea cererii este complet gratuită. Termenul limită pentru examinarea cererii este de o lună de la data primirii cererii.

Pe lângă drepturile menționate mai sus, Otoacustic Center vă oferă dreptul de a efectua unele dintre următoarele modificări ale procesării datelor dvs. personale, și anume:

Vă puteți gestiona preferințele de abonament din setările profilului dvs. și renunțați la primirea unui anumit buletin de e-mail selectând opțiunea de dezabonare la sfârșitul fiecărui e-mail primit.

Informații utile:

Există o serie de instrumente și resurse utile pe care le puteți utiliza pentru a vă controla confidențialitatea online, de exemplu, prin alegerile online sau prin Inițiativa de publicitate în rețea http://www.youronlinechoices.com/ro.

Vă recomandăm în special să vă familiarizați cu funcțiile și setările de confidențialitate ale browserului pe care îl utilizați.

La următoarea adresă puteți găsi o mulțime de informații utile despre publicitatea comportamentală online și protecția datelor cu caracter personal la http://www.youronlinechoices.com/ro.

Pentru a afla mai multe despre cum folosim un terț pentru a colecta și folosi informații în paginile grupului Otoacustic Center, vă rugăm să vizitați pagina următoare:

http://www.google.bg/privacypolicy.html

Google, ca un furnizor terț, folosește cookie-uri pentru a difuza anunțuri pe site-urile Otoacustic Center

Cu ajutorul cookie-ului DART, Google vă arată anunțuri bazate pe vizite atât la Otoacustic Center cât și la alte site-uri de pe Internet.

Puteți refuza utilizarea cookie-urilor DART vizitând Politica de confidențialitate a rețelei de publicitate și conținut Google.

Mai multe informații despre protecția datelor cu caracter personal sunt disponibile pe site-ul Comisiei pentru protecția datelor cu caracter personal: https://www.cpdp.bg/?p=element&aid=1115

Contactați-ne:

Dacă aveți întrebări, comentarii sau reclamații cu privire la această Politică de confidențialitate și dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să actualizați informațiile personale furnizate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la gdpr.otoacustic@gmail.com.

De asemenea, puteți contacta Otoacustic Center în scris la următoarea adresă: Jud. Arad, Mun. Arad, str. George Coșbuc nr. 15, Ap. 1.