fbpx

Soluții Phonak în materie de proteze auditive

Pentru multe persoane, acomodarea cu proteze auditive necesită timp. Dar cel mai adesea, recompensa pentru depășirea dificultăților este o îmbunătățire semnificativă a calității vieții. Protezele auditive Phonak reprezintă soluția perfectă în cazul anumitor tipuri de hipoacuzie. Tot mai multe persoane susțin că, dacă s-ar putea întoarce în timp, ar alege să poarte proteze auditive mult mai devreme. Beneficiile purtării protezelor auditive sunt resimțite în fiecare aspect al vieții utilizatorului. Studiile arată că odată cu purtarea protezelor auditive, comunicarea cu prietenii, rudele și colegii s-a îmbunătățit semnificativ. Un auz mai bun îi face pe oameni mai activi, mai fericiți și le scade nivelul de stres.

Viata cu aparatele auditive Phonak - Ototon Audiologie

Tipuri de proteze auditive Phonak

Proteze auditive Phonak Retroauriculare (BTE)

Click aici

Proteze auditive Phonak cu receptor în canal (RIC)

Click aici

Proteze auditive Phonak Intraauriculare (ITC)

Click aici

Tehnologie - proteze auditive Phonak

Tehnologii de bază

Aparate auditive retroauriculare Phonak

Prețuri de la

1058,77 lei

Dispozitivele cu tehnologie de bază Phonak sunt potrivite pentru persoane cu activitate redusă, care își petrec cea mai mare parte a timpului acasă. Aceste dispozitive oferă de la 2 până la 3 programe care ajută în situațiile de zi cu zi, astfel persoanele în vârstă își recapătă încrederea, iar situațiile neplăcute sunt reduse semnificativ. Aceștia sunt din nou implicați în conversațiile familiale cu copiii și nepoții.

Uitați de:

 • – Televizorul zgomotos
 • – Volumul crescut al radioului
 • – Apelurile pierdute
 • – Repetarea constantă
 • – Necesitatea ridicării vocii

Bucurați-vă de:

 • + Programele preferate la TV
 • + Apeluri telefonice
 • + Conversații față în față, în medii liniștite
 •  

Tehnologii clasice

Aparate auditive cu receptor in canal Phonak

Prețuri de la

2400 lei

Dispozitivele cu tehnologie clasică Phonak combină designul modern cu tehnologiile clasice. Aceste dispozitive sunt potrivite pentru persoanele mai active care își petrec timpul departe de casă – pentru a merge la muncă sau la piață, pentru a se întâlni cu familia sau prietenii. Au programe automate limitate care scad nevoia de intervenție pentru un auz mai bun în medii acustice complicate.

Paletă de culori:

Bucurați-vă de:

 • + Programele preferate la TV
 • + Apeluri telefonice
 • + Conversații față în față, în medii liniștite
 • + Comunicare completă

Tehnologii
de top

Aparate auditive intraauriculare Phonak

Prețuri de la

4300 lei

Dispozitivele cu tehnologie de top Phonak oferă cele mai recente soluții în materie de proteze auditive. Acestea sunt potrivite pentru persoanele foarte active datorită capacității unice și eficiente de adaptare chiar și în cele mai complicate situații. Se adresează copiilor, tinerilor și orcărei persoane a cărui activitate este legată de comunicarea activă. Conectivitatea protezelor cu telefonul permite efectuarea de reglaje fine în funcție de preferințele personale, ce pot fi salvate și folosite la fiecare interacțiune cu mediul respectiv. Dispozitivele de top îmbunătățesc soluțiile clasice cu programe automate care acoperă întreaga activitate din viața cotidiană indiferent de mediu: acasă, în mașină, la birou, la restaurant, evenimente publice sau culturale. Cu ele puteți uita că purtați proteze auditive.

Conectați-vă cu:

 • + orice dispozitiv Bluetooth
 • + orice dispozitiv smart (telefon, tabletă, etc.)

Bucurați-vă de:

 • + calitate HD a sunetului
 • + aplicații inteligente
 • + funcționare complet automată
 • + baterie reîncărcabilă

Compatibilitate- proteze auditive Phonak

myPhonak app

myPhonak app

Utilizați smartphone-ul pentru a regla și controla volumul protezelor auditive Phonak selectând un program sau scenariu, sau personalizați sunetul cu ajutorul funcțiilor avansate. Obțineți mai multe informații despre starea bateriei protezelor auditive, despre programele personalizate și statistici.

De ce să alegi Ototon?

La Centrul de audiologie Ototon știm că a face o alegere în materie de proteze auditive este o decizie extrem de importantă pentru persoanele cu pierdere de auz. Considerăm că există o singură modalitate pentru ca o persoană să știe dacă un aparat auditiv este potrivit și aceea este de a-l încerca înainte. Vă oferim posibilitatea de a proba proteze auditive Phonak pe o perioada de 7 zile, cu o garanție de minim 50% din prețul dispozitivelor selectate.

Perioadă de probă

de

7

zile

Dreptul de restituire

în

14

zile

Garanție extinsă

până la

4

ani

Ascultă. Comunică. Trăiește din plin.
Solicitați o programare pentru o testare auditivă completă cu un specialist la Centrul de audiologie Ototon! Protezele auditive sunt dispozitive medicale iar pentru alegerea corectă a modelului este necesar să se țină cont de: nivelul pierderii de auz, anatomia urechii, starea medicală, vârsta, stilul de viață și nevoile individuale în situații specifice din viața de zi cu zi a utilizatorului.