Reglajul (fittingul) aparatelor auditive

Reglajul (fittingul) aparatelor auditive Phonak este un factor extrem de important în procesul de reabilitare auditivă. Conform studiilor, reabilitarea auditivă are un impact pozitiv asupra bunăstării socio-emoționale, cognitive și fizice. 

După ce ați luat decizia de a achiziționa aparate auditive, un specialist în domeniul protezării auditive vă ajută să găsiți soluția potrivită nevoilor dumneavoastră. Specialiștii Ototon sunt calificați pentru a vă oferi servicii complete de audiologie și pentru a vă consilia în procesul de reabilitare auditivă. Reglajul (fittingul) aparatelor auditive se efectuează în baza audiogramei tonale și vocale, în funcție de pierderea dvs. de auz.

Reglajul (fittingul) aparatelor auditive

Aparatele auditive reglate corespunzător oferă o îmbunătățire a calității auzului, iar specialiștii noștri pun preț pe servicii de calitate. Pentru efectuarea reglajului, aceștia folosesc Phonak Target Feedback & Real Ear Test în vederea verificării beneficiului protezării auditive tonal și vocal în câmp liber.

Reglajul (fittingul) aparatelor auditive

Centrul Ototon oferă perioadă de probă acasă înainte de a face achiziția pentru a avea posibilitatea de a purta aparatele auditive într-un mediu familiar. Este foarte important ca în perioada de probă să vă notați experiențele pentru fiecare situație în parte. De exemplu, cum auziți propria voce sau cum îi auziți pe cei de lângă dumneavoastră, dacă auziți clar atunci când cineva vă vorbește din spate sau din lateral. De asemenea, vă recomandăm să vă notați cum auziți la TV sau la radio.

În baza acestor informații, specialistul poate face ajutările necesare la următoarea vizită la centrul nostru. Aceste ajustări se pot efectua și la distanță (remote), în cazul aparatelor auditive ce prezintă conectivitate wireless.

Reglajul (fittingul) aparatelor auditive - de reținut

Majoritatea aparatelor auditive Phonak detectează mediul în care vă aflați. Acestea comută automat programele pentru a spori confortul și înțelegerea vorbirii în medii complicate acustic.

Specialiștii Ototon recomandă utilizarea aparatelor auditive zilnic. Astfel, vă puteți acomoda cu aparatele auditive și vă veți bucura de toate beneficiile pe care acestea le oferă.

Aparatele auditive reprezintă o investiție pe termen lung, și pentru că ne dorim să faceți cea mai bună alegere, vă suntem alături pe parcursul întregului proces de reabilitare auditivă.

Nu uitați că aparatele auditive reglate corespunzător fac diferența atunci când vine vorba de îmbunătățirea calității auzului!

Distribuiți acest articol:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Phonak Naída™ Paradise

Phonak lansează noile aparate auditive Naída™ Paradise Phonak lansează noua platformă de aparate auditive Naída™ Paradise, care oferă persoanelor cu hipoacuzie severă până la profundă

Citește mai mult »