fbpx

Specialiștii Ototon

Un specialist bun si-a luat angajamentul să „Ajute oamenii să comunice”. Astfel, specialiștii Ototon oferă servicii complete de audiologie, explică opțiunile care vi se potrivesc și vă ajută să alegeți soluția optimă.

Din dorința de a ne afla printre profesioniști, specialiștii Ototon participă constant la numeroase congrese și cursuri, iar acest lucru ne oferă încrederea să credem că într-adevăr înțelegem persoanele cu deficiențe de auz și că le putem oferi soluții auditive de top.

Specialistii Ototon Audiologie - Bogdan Dumitrescu

Bogdan Dumitrescu

Audiolog

„Meseria pe care am ales-o implică foarte multe provocări. Îmi plac aspectele practice, dar mai ales că pot oferi suport și ajutor oamenilor. Situațiile pe care le depășesc îmi oferă mai multă încredere, iar lucrând cu plăcere rezultatele nu încetează să apară. Am ales această meserie întocmai pentru că vreau să ajut oamenii. De fiecare dată fac tot posibilul pentru a face pacientul să se simtă cât mai confortabil și să fie mulțumit de serviciile și soluțiile pe care le oferim.”

Licenţă în Audiologie şi Protezare Auditivă „Colegiul de Audiologie şi Protezare Auditivă” – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Autorizaţie de liberă practică – Audiolog audioprotezist, emisă de Ministerul Sănătăţii, Direcția de Sănătate Publică București (D.S.P.M.B.).

Specialistii Ototon Audiologie - Denisa Papancea

Ing. Denisa Papancea

Tehnician Acustician Audioprotezist

„Pasiunea pentru inginerie o am de mic copil, iar asta se datorează în întregime tatălui meu. Curiozitatea nativă, setea constantă de cunoaștere și dorința de a ajuta m-au determinat să evoluez și să combin atât de frumos cele două meserii: cea de inginer și cea de tehnician acustician audioprotezist. Astfel am transformat aceste pasiuni într-o carieră, care mă stimulează intelectual și mă ajută să mă dezvolt. Mai mult decât atât, mă provoacă în fiecare moment să le ofer pacienților mei încredere în forțele proprii și o mai bună interacțiune cu ceilalți, independență și o viață socială mai activă.”

Licenţă și Master în Inginerie Medicală – Universitatea Politehnică din București.

Program specializare – Tehnician acustician audioprotezist emis și acreditat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale

Certificat „Hearing Aid Fitting training” și „Pediatric Hearing Care training” – Lübeck Academy of Hearing Acoustics, Germania

Mai multe informații

Aparate auditive Phonak

Aparate auditive Phonak Soluții Phonak în materie de aparate auditive. Aparatele auditive Phonak reprezintă o îmbunătățire semnificativă a calității vieții. Beneficiile purtării aparatelor auditive sunt

Citește mai mult »